Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Kurumlararası / Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları 2023-2024

25.08.2023

Kurumlararası ve Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2023-2024 Akademik Yılı Güz DönemKurumlararası ve Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2023 - 2024 Güz Dönemi Kurumlararası ve Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş için  başvuruda  bulunan ve kabul alan öğrencilerin kayıt yaptırmayı onayladıkları dilekçeyi ve kayıt evraklarını 28 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihinde mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına şahsen gelerek teslim etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen süreye kadar yapılmayan başvurular işleme alınamayacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

• Lise diplomasının ya da aslı ve kopyası (e-Devlet üzerinden alınmış lise mezuniyet belgesi de geçerlidir.)
  • YKS sonuç belgesi
  • YKS yerleştirme belgesi
  • Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
  • Öğrenci Belgesi
  • Transkript
  • Son 6 ay içinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf
  • Askerlik Durum Belgesi (Askerlik şubesine müracaatı gerekmekte olan erkek öğrenciler için)

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nedeniyle ilgili kişilerin açık isim ve soyadları kısmen şifrelenmiş olarak duyurulmaktadır.

Genel Not Ortalaması ile Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları
Ad-Soyad Başvurduğu Program Kabul Durumu Red Nedeni
 EC* ÖZK** Hukuk Lisans Programı (%30 İngilizce) RED Yabancı dil şartı sağlanmamıştır.
 HAR** ALT** Hukuk Lisans Programı (%30 İngilizce) RED Başarı şartını sağlamamıştır,
Yabancı dil şartı sağlanmamıştır.
 ZEK*** TUĞ** DUV** İslami İlimler Lisans Programı (%30 İngilizce) RED Yabancı dil şartı sağlanmamıştır.
 NAZ** EBR** BAŞ** Psikoloji Lisans Programı KABUL
 ADI***LIA OMU******* Psikoloji Lisans Programı RED Yabancı dil şartı sağlanmamıştır.
 NIS**** ÖZD**** Psikoloji Lisans Programı RED Yabancı dil şartı sağlanmamıştır.
 PER*** BET** KAR*  Psikoloji Lisans Programı RED Yabancı dil şartı sağlanmamıştır.
 ÖME* FAR** GÜN**  Psikoloji Lisans Programı RED Yabancı dil şartı sağlanmamıştır.
 MEN***** SAA* İşletme Lisans Programı RED Yabancı dil şartı sağlanmamıştır.

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları
Ad-Soyad Başvurduğu Program Kabul Durumu Red Nedeni
NUR***** ÇEL*** HAM***  Hukuk Lisans Programı (%30 İngilizce) RED Merkezi Yerleştirme Puanı şartını sağlamamaktadır.
 MEH*** KAR****  Hukuk Lisans Programı (%30 İngilizce) KABUL
 SÜR**** NU* PIN****** Hukuk Lisans Programı (%30 İngilizce) RED Merkezi Yerleştirme Puanı şartını sağlamamaktadır.
 SAF*** TÜT*  Yeni Medya ve İletişim Lisans Programı RED Merkezi Yerleştirme Puanı şartını sağlamamaktadır.
 BÜŞ** KAR****** İktisat Lisans Programı RED Merkezi Yerleştirme Puanı şartını sağlamamaktadır.
 MER**  DEM**  İktisat Lisans Programı KABUL
 KÜB** KAR****** Psikoloji Lisans Programı KABUL
 MER** NU* DUM*******  Psikoloji Lisans Programı KABUL
 HAT*** EVR*****  Psikoloji Lisans Programı RED Merkezi Yerleştirme Puanı şartını sağlamamaktadır.
 MUH***** ZAH** KAR*****  Psikoloji Lisans Programı RED Merkezi Yerleştirme Puanı şartını sağlamamaktadır.
 SAF*** TÜT*   Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Lisans Programı  KABUL
 MER**  DEM**   Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Lisans Programı  KABUL
 ZEY*** NİS*  GÖR***   Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Lisans Programı  KABUL
 ZEY*** NİS*  GÖR***   Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı  KABUL
 BÜŞ** KAR****** İşletme Lisans Programı RED Merkezi Yerleştirme Puanı şartını sağlamamaktadır.